Jdi na obsah Jdi na menu
 

Nexus Revo 870

Premiéra sezóny 2017

snimek-obrazovky-2016-12-07-v--20.26.26.png

 

Nexus Revo 870 je loď navržená tak, aby splňovala očekávání i nejnáročnějších majitelů motorových lodí, určených k pohodlné plavbě a bydlení na vodě.

 

Plavební vlastnosti, prokázané v oceněném předchůdci Nexus 850, se zde prezentují v kombinaci s revoluční praktičností. Široká a bezpečná paluba, prostorný kokpit, snadno přístupná koupací plošina na zádi a promyšlené detaily ergonomicky řešeného interiéru. Nexus Revo 870 je vyrobený nejmodernějšími technologiemi při použití nejkvalitnějších materiálů. To vše dohromady zajišťuje posádce komfort plavby i bydlení i na delších plavbách. Poněkud vyšší nástavba a od přídě široký trup dávají tušit, že uvnitř lodě bude více prostoru na bydlení, než by jste od osmimetrové lodě čekali. Tato koncepce vychází vstříc rostoucím požadavkům trhu na pohodlné bydlení v lodi. Vedle snadné údržby a dobrých plavebních vlastností, vyžadují dnes zákazníci příznivou ekonomiku provozu a hlavně komfort bydlení, protože motorové lodě jsou stále více na vnitrozemských vodách využívané jako alternativa k chatě nebo chalupě. Máte komfortní místo k odpočinku, nemusíte sekat trávu nebo natírat okapy a současně můžete v rámci dovolené procestovat kromě domácích vod velkou část Evropy.

Jachta Nexus Revo 870 se bude vyrábět ve čtyřech verzích pohonných jednotek. Základní konfiguraci představuje loď se závěsným motorem, jehož předností je jak to, že nezabírá v trupu lodě žádné místo, ale také fakt, že je dobře přístupný při servisu, případně snadno demontovatelný a nabídne s největší pravděpodobností nejtišší chod s minimálním přenosem vibrací na trup lodi. Druhou variantu pohonu představuje vestavěný vznětový motor, který bude o něco dražší, potřebuje svůj prostor v podpalubí, je hlučnější, ale jednoznačně svou spotřebou nejekonomičtější, pokud uvažujeme se spalovacím motorem. V duchu současných ekologických trendů mohou budoucí majitelé zvolit jako třetí variantu elektrický pohon a nebo pro získání větší nezávislosti hybridní pohon, což je kombinace spalovacího motoru s elektrickým pohonem.

 

Technická data:

Celková délka  
Délka trupu 8,70 m
Šířka trupu 2,90 m
Ponor 0,40 m
Váha 2200 kg
Výkon motoru 15 - 60 Hp
Výška v kajutě 1,97 m
Počet kójí 4+2
Kat. CE C/B
 
 

Náhledy fotografií ze složky Nexus Revo 870